BİZ KİMİZ ?

Tarihi bir lezzet Giliğ Dondurma

Dondurma deyince akla gelen ayrı bir damak tadı ''yanıksı dondurma''. Geçmişi 1950’li yıllara uzanıyor.

Giliğ Dondurma Hacı Hüseyin Bey ve oğlu Erdoğan Bey'in 1950 yılında Korkuteli'nde 3 tekerlekli el arabasında dondurma satarak başladığı yarım asrı aşan bir deneyim ve köklü bir kültür olarak yenilenen şubesiyle lezzetli işler yapmaya devam ediyor.

Tamamen doğal içeriklere sahip Giliğ Dondurması'nı eşsiz kılan o özel formül ise Beydağları’ndan eşekle getirilen kekik yemiş keçi sütünün saleple karışımıyla başlıyor. Yanıksı keçi sütü tadı da buradan geliyor. Ailenin 4. kuşağının yönetiminde yapılan üretim halen o özel formülün rehberliğinde.

Markalaşan Giliğ Dondurma, special tatlıları, el yapımı leziz kurabiyeleri ve sütlü tatlılarıyla dondurmanın yanında birbirinden lezzetli ürünleri ile ürün yelpazesini her geçen gün yükselterek müşterilerine sunmaktadır. Yakın zamanda Antalya'ya da yeni şubesiyle gelmeyi planlayan Giliğ Dondurma, geçmiş ve gelecek arasında kurduğu köprü ile Türkiye'nin markası olma yolunda ve bilinirliğini artırma yolunda emin adımlarla yürüyor.